Van papa mag het wel

Van papa mag het wel.

Mijn (ex-)partner en ik denken vaak heel anders over opvoeden.

  • Mijn partner ziet geen problemen bij mijn kind.
  • Mijn partner zegt dat het moeilijke gedrag vanzelf over gaat.
  • Mijn partner is veel strenger dan ik.
  • Ik ben gescheiden, hoe kunnen we nu op een goede manier ons kind opvoeden?

Opvoeden op zich is soms al moeilijk genoeg. Maar als je (ex-)partner er dan ook nog heel anders over denkt dan jij, dan maakt dat het niet makkelijker. Het belangrijkste is niet dat je beide altijd precies hetzelfde moet handelen naar je kind toe, maar wel dat je elkaar kan steunen als je naar je kind toe handelt.

Ik help jullie duidelijk te krijgen wat jullie verschillende manieren van opvoeding zijn, wat hierin van belang is voor jullie kind en hier op een positieve manier mee om te gaan naar jullie kind toe.