Zit eens stil

Zit eens stil!

Mijn kind zit geen moment stil tijdens het eten. Er is iets met mijn kind aan de hand, daardoor gaat het niet goed thuis.

  • Mijn kind vergeet altijd iets als ik het hem of haar vraag.
  • Mijn kind kan niet stil zitten.
  • Mijn kind is continu afgeleid.
  • Mijn kind kan geen vriendjes maken.
  • Mijn kind neemt alles letterlijk wat ik zeg.
  • Mijn kind heeft een diagnose gekregen, hoe ga ik daar nu mee om?

Of je kind een diagnose heeft of niet, het kan voorkomen dat je als ouder zeker weet dat er iets met je kind aan de hand is waardoor het thuis niet goed gaat. Het kan dan helpen dat het kind zelf aan de slag gaat met dingen. Daarnaast ben je als ouder nog steeds de belangrijkste persoon die een positieve verandering kan bereiken. Fijn is dan om duidelijk te hebben wat werkt bij jouw kind om hem of haar te helpen.

Ik help jouw kind om aan de slag te gaan met de problemen waar het tegen aan loopt. Ik help jou als ouder om te gaan met het bijzondere gedrag van je kind.