Hoe was het op school?

Hoe was het op school?

Ik weet niet wat er in mijn kind omgaat. Ze vertelt nooit iets. Ik begrijp mijn kind niet meer.

  • Mijn kind kan soms ineens heel boos worden en ik snap niet waarom.
  • Mijn kind vertelt nooit iets over school.
  • Ik weet niet wat mijn kind buiten allemaal uitvoert.
  • Mijn kind begrijpt heel vaak niet wat ik zeg.
  • Mijn kind vraagt heel vaak hetzelfde.
  • Ik heb heel vaak ruzie met mijn kind.

Wat je ook zegt en hoe je het ook zegt of vraagt. Het lijkt niet aan te komen bij je kind. Hij of zij begrijpt je niet, geeft geen antwoord of geeft als antwoord: ‘weet ik niet’. En daar kan je ook niks mee.

Ik help je om op een positieve manier in contact te blijven of weer te komen met je kind. De goede ‘toon’ vinden en weer de energie vinden om hier positief mee aan de slag te gaan is dan helpend om het contact te herstellen.

ouderbegeleiding